Zakynthos vakantie

Uitgaan op Zakynthos

Wat kun je verwachten als je gaat stappen of uitgaan op Zakynthos?

Zakynthos is een eiland in Griekenland dat zeer populair is als vakantiebestemming. Wanneer je naar Zakynthos reist, dan is de kans aanwezig dat je dit doet om lekker te gaan stappen. Er zijn namelijk meerdere goede uitgaansgelegenheden die erg betaalbaar zijn. Vooral jongeren kiezen er steeds vaker voor om uit te gaan op Zakynthos. Wat kun je verwachten als je gaat stappen op dit eiland?

Over Zakynthos

Uitgaan op Zakynthos

Zakynthos is een Grieks eiland dat deel uitmaakt van de Ionische Eilanden. Het is een zonnige vakantiebestemming, waar steeds meer mensen heengaan om te genieten van de zon en de mooie omgeving. De hoofdstad van het eiland is Zakynhos-stad. De meeste jongeren gaan echter naar Laganas. Dit is een ideale locatie voor een vakantie waar je heerlijk uit kunt gaan.

Populaire uitgaansgelegenheden op Zakynthos

In Laganas vind je meerdere uitgaansgelegenheden. Er zijn enkele bekende uitgaansplekken waar eigenlijk altijd wel wat te beleven valt. Er zijn meerdere bars, discotheken en andere uitgaansgelegenheden. Een bekende plaats is bijvoorbeeld de bar Sugar. Hier kun je cocktails drinken, lekker dansen of heerlijk loungen. Eén van de beste beachclubs in Laganas is Cherrybay. Vooral de Full Moon feestjes zijn een enorme aanrader. Wil je dansen op R&B muziek? Ga dan naar Waikiki. Dit wordt gezien als een van de meest sexy clubs van de stad. Zin in Mexicaanse sferen? Ga dan naar Amigos Bar. Hier is vrijwel iedere avond livemuziek en er hangt een zeer ontspannen sfeer.

Uitgaan op Zakynthos

Kroegentocht

Veel aanbieders van jongerenreizen bieden speciale kroegentochten aan. Je gaat dan met een groep van de ene naar de andere locatie. Vaak zitten er ook gratis drankjes bij, of kun je met korting iets drinken. Een kroegentocht is een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen en een goed beeld te krijgen van het uitgaansleven in Laganas.

Betaalbaar stappen

Een groot voordeel van uitgaan op Zakynthos, is dat het doorgaans erg betaalbaar is. Het is niet duur om drankjes te bestellen en ook de entree voor veel discotheken is helemaal niet zo hoog. De prijzen zijn uiteraard wel erg afhankelijk van de locatie waar je heen gaat. Erbij opgeteld kun je in Laganas ook erg goedkoop uit eten gaan en worden er veel voordelige overnachtingsmogelijkheden aangeboden. Dit maakt het uitgaan extra interessant.

Uitgaan in andere steden

Laganas is de meest populaire stad voor mensen die willen uitgaan, maar ook op andere locaties op het eiland kun je gaan stappen. Er zijn overal wel wat uitgaansgelegenheden. Denk aan leuke bars en discotheken. Wanneer je echter van plan ben om veel te gaan stappen, dan is Laganos wel echt de plek waar je moet zijn.

Jongerenreizen

Er zijn meerdere organisaties van speciale jongerenreizen die gemakkelijk te boeken zijn. Er zijn meerdere excursies die je kunt boeken, en je weet ook dat er genoeg mogelijkheden zijn om andere mensen te ontmoeten.

Je houd misschien ook van..